Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Δείτε μια ακόμα δήλωση για το τι μπορεί να σημάνει μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ! Γι’ αυτό ο κόσμος δεν «μάσησε» και τους έδιωξε όλους!

economikos

«Θα ήταν ένα καταστροφικό σενάριο για την Ελλάδα, για τους πιστωτές της, για τις άλλες χώρες που βρίσκονται στον μηχανισμό στήριξης και για τις τράπεζες», είπε ο επικεφαλής του EFSF Klaus Regling, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να δώσω πρόγνωση για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», είπε χαρακτηριστικά.

Για δείτε, λοιπόν, δηλώσεις ανθρώπων της Ευρώπης που ξέρουν καλά τι σημαίνει έξοδος μια χώρας από το ευρώ και αφήστε τους άλλους τύπου Σόιμπλε να συνεχίσουν να απειλούν.

Θυμάστε τι είχε πει η Μέρκελ προ μηνών; Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ το IIF είχε κοστολογήσει μια τέτοια εξέλιξη με 1 τρις ευρώ!

Ο κόσμος δεν «μασάει» πλέον, και γνωρίζει ότι τόσο καιρό του λέγανε ψέμματα. Σενάριο εξόδου δεν «παίζει» όσο και αν συνεχίζουν κάποιοι να απειλούν. Ο κόσμος μίλησε γιατί τους κατάλαβε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.