Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο Ζώης για τους πληγέντες

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόκειται να βρεθεί την Τετάρτη ο βουλευτής Λαρίσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρήστος Ζώης, όπου και αναμένεται να θέσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου το θέμα των μεγάλων καταστροφών που υπέστησαν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικών καλλιεργειών στο νομό. Το πρωί ο κ. Ζώης επισκέφτηκε της πληγείσες περιοχές του δήμου Κιλελέρ, ενώ επισκέφτηκε και τον Δήμαρχο κ. Κομήτσα, από τον οποίο ενημερώθηκε για την έκταση των καταστροφών. «Πρόκειται για μια καταστροφή η οποία εκτείνεται σε ένα μεγάλο μέτωπο αλλά και βάθος χιλιομέτρων. Είναι πρωτοφανές αυτό που έχει συμβεί.
Την Τετάρτη θα βρίσκομαι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με την ηγεσία του για το θέμα της νέας ΚΑΠ, σε ένα ραντεβού που είχε κλειστεί πριν την καταστροφή που έπληξε το νομό. Η ηγεσία του υπουργείου είναι υποχρεωμένη, εκ των πραγμάτων, να περιγράψει με σαφήνεια όλο εκείνο το πλαίσιο των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για την αποκατάσταση των πληγέντων», δήλωσε ο κ. Ζώης στο larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.