Ποιες είναι οι προοδευτικές δυνάμεις κ. Κουβέλη;;

Στην αποφυγή ακυβερνησίας και αλλεπάλληλων εκλογών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, στην διακαναλική συνέντευξη της 4 Μαι.2012.
Ο κ. Κουβέλης τάχθηκε υπέρ κυβέρνησης συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων με προοδευτικό περιεχόμενο προγραμματικής συμφωνίας ....
Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί.


  

Κρατήστε αυτές τις δηλώσεις...

Σχόλια

  1. Ο κ. Κουβέλης τάχθηκε υπέρ κυβέρνησης συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων με προοδευτικό περιεχόμενο προγραμματικής συμφωνίας ....του προγραμματισμενου χωρου μιας προοδευτικης προγραμματισμενης ελλαδας υπο των προδευτικων δυναμεων! δεν καταλαβα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.