Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Φοβάται και εκβιάζει η τρόικα...για το τσουνάμι που έρχεται

Διαβάστε τι γράφει το Zero Hedge, με βάση άρθρο του Bloomberg το οποίο επικαλείται την Real news.
Από το Bloomberg: Η τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) είναι ανοικτή σε αλλαγές στο ελληνικό πακέτο βοήθειας, λέει η Real News.
Η λεγόμενη τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, είναι διατεθειμένη να κάνει

έξι σημαντικές αλλαγές στην οικονομική συμφωνία δανεισμού στην Ελλάδα αν μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση σχηματιστεί στη χώρα, αναφέρει η Real News.

Η Τρόικα είναι πρόθυμη να παρατείνει κατά ένα έτος μέχρι τέλος του 2015, τον χρόνο που η Ελλάδα θα μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα καθώς και να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των δανείων, αναφέρει η εφημερίδα Real News στην κυριακάτικη έκδοση της, επικαλούμενη «καλά ενημερωμένες» πηγές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.