Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

“Ανόητο να απειλούμε τους Έλληνες με έξοδο από το ευρώ”

Σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Daniel Cohn-Bendit υποστηρίζει ότι πρέπει να ”βρεθεί μια πόρτα διεξόδου από την κρίση” και ότι ”δεν μπορούμε να πούμε στους Έλληνες ότι δεν υπάρχει εναλλακτική και ότι δεν ψήφισαν σωστά”, καταδικάζοντας έτσι τις ευρωπαϊκές απειλές με έξοδο από το ευρώ.
Μιλώντας στην εφημερίδα Le Monde ο Cohn-Bendit τονίζει ακόμα ότι δεν πρέπει να αφήσουν οι Ευρωπαίοι μόνους τους τους Έλληνες καθώς αλλιώς ”διακινδυνεύουμε στρατιωτικό πραξικόπημα”!

Στην εκτενή του αναφορά στο μετεκλογικό τοπίο στην χώρα μας ο Γάλλος ευρωβουλευτής των Πράσινων υπογραμμίζει την ανάγκη να βρεθεί μια λύση εντός ευρώ στην Ελλάδα, προκειμένουν να σεβαστούν τα όσα έχουν υπογραφεί, ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς, αλλά και την υποχρέωση μιας ”κοινωνικής ατζέντας” ώστε να δωθεί ένα τέλος στην κρίση και την ύφεση, και να προστατευτούν τα οικονομικά στρώματα που έχουν χτυπηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.