Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Μήνυση κατά Μπαμπινιώτη

Μήνυση κατά ΜπαμπινιώτηΜηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος κατέθεσαν εναντίον του υπ. Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ), ενώ ζητούν να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος κατέθεσαν εναντίον του υπ. Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ), ενώ ζητούν να απομακρυνθεί από τη θέση του.
Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι παρά την προεκλογική περίοδο, ο υπουργός αποδέχθηκε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους υπέρ της ένταξης των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ενιαίο μισθολόγιο των συναδέλφων τους στο Δημόσιο, με τις ανάλογες περικοπές στους μισθούς τους. Ο κ. Μπαμπινιώτης ωστόσο δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να τους προστατέψει από ατομικές συμβάσεις που θα τους ζητούσαν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63655617

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.