Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος: Η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται (Βίντεο)

Επτά όρους έθεσε ο Πάνος Καμμένος που είναι στην ουσία η ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος, για την στήριξη οικουμενικής κυβέρνησης.
Μόνο αν γίνουν αποδεκτοί οι όροι αυτοί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να στηρίξουν μια οικουμενική κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο, από αυτό του απλού στρατιώτη μέχρι του Αρχιστράτηγου αρκεί να εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα. Ζήτησε τέλος κοινοποίηση των πρακτικών των συζητήσεων των τριών αρχηγών και πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της χώρας σε όλους τους τομείς.
Δείτε την δήλωση του Πάνου Καμμένου στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.