Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Βελόπουλος: "Δεν ανήκω στη ΝΔ"

Περίεργη δήλωση του Κ. Βελόπουλου
Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Κ. Βελόπουλου, πριν λίγο, στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, στο ΣΚΑΪ, όπου δήλωσε πως δεν ανήκει στην ΝΔ.
Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, ξεκαθάρισε πως δεν είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, ούτε βλέπει τον εαυτό του ως στέλεχος του κόμματος. Ισχυρίστηκε, παρόλα αυτά, πως συστρατεύεται με την κεντροδεξιά παράταξη προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός τους στόχος.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη δήλωση του...ξέφυγε, πάντως δημιούργησε αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.