Στην επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας δεν υπάρχει ανακοίνωση ...


Μέχρι αυτήν την στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας ( http://www.presidency.gr/ ) δεν έχει αναρτηθεί κανένα δελτίο τύπου για το non paper Καμμένου 
Δείτε τις φωτογραφίες





Σχόλια

  1. Δηλαδή τι θες να μας πείς ρε Μπάμπη ?
    Οτι ο πρόεδρος δεν άδειασε τον Καμμένο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τί σημαίνει κατά τη γνώμη σου αυτό; Φτάνει πια με αυτή τη μανία καταδίωξης που διακατέχει τον Καμμένο και τα φερέφωνά του που σε κάθε γωνία βλέπουν και μια προβοκάτσια , δέκα εχθρούς να τον κυνηγάνε και τρείς - τέσσερις ξένες υπηρεσίες να τους παρακολουθούν. Αφού είπε τα παραμυθάκια του όταν αποκαλύφθηκε προσπάθησε να θολώσει τα νερά. Αν δεν ήταν επικίνδυνοι θα ήταν απλώς γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε ως Αριστος έγραφες μεταξύ των αλλων :
    « Κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να δείτε κάτι άλλο απ΄αυτό που βλέπετε.
    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κρίση σας και την νοημοσύνη σας.»
    Τωρα ως Μπαμπης ανατρέπεις οσα έγραφες πριν 2,5 περίπου χρόνια.
    Λυπάμαι για την μεταστροφή σου ......
    ΥΓ Ειτε ανεβάσεις το σχόλιο είτε οχι δεν με ενδιαφέρει. Ετσι κι αλλιώς τα ανεβάζω παντού από τη παράπλευση λίστα ιστολογίων, για μάθουν όλοι το ρόλο που παίζεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα έχει τεράστιες διαστάσεις. Από την στιγμή που το έγγραφο δεν είναι πρωτοκολλημένο, και δεν φέρει την υπογραφή του Καμμένου, δεν υπάρχει! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει ανακοίνωση του προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά διαρροές ανώνυμες από το γραφείο του!

    Αν ήθελαν να ξεμπροστιάσουν τον Καμμένο (σε περίπτωση που έλεγε ψέματα) θα έπρεπε να δώσουν στη δημοσιότητα τον αριθμό πρωτοκόλλου που πήρε το έγγραφο όταν κατατέθηκε! Προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

    Δεν θα αποδείξει ο Καμμένος ότι δεν είναι ελέφαντας. Αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι το έγγραφο που περίφεραν από αρχηγό σε αρχηγό και έστελναν σε δημοσιογράφους είναι του Καμμένου!

    Ο Παπούλιας δεν μπορεί να ξέρει τι και αν κατέθεσε κάτι ο Καμμένος στην Γραμματεία, ότι του είπαν λέει ! Την δουλειά την έκανε εσωτερικά υπάλληλος της προεδρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ το non paper δεν είναι επίσημα έγγραφα ....
      Δεν φέρει ουτε πρωτόκολλο ουτε υπογραφή ....
      Γιατί λοιπόν να είναι προβοκάτσια της προεδρίας και οχι πουστ... του κ. Καμένου ?
      Και στο φινάλε αφού ο κ Καμένος νοιώθει οτι του την έκαναν και χρησιμοποιεί εκφράσεις για προβοκάτσια, πλαστογραφία κλπ γιατί δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη ? Οταν το έχει κάνει ήδη για ποίο ασήμαντα θέματα ...

      Διαγραφή
  5. Παιδιά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε κάτι το οποίο επί της ουσίας έχει ξεκαθαριστεί από μόνο του:


    Αν είχε προδόσει ο Καμμένος, θα είχαμε κυβέρνηση μνημονίου σήμερα!

    Η προκήρυξη εκλογών είναι ο πλέον αδιάψευστος μάρτυρας στο πλευρό του Καμμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήθελε Καμμένος, Κουβέλης ή Τσίπρας θα είχαμε κυβέρνηση Μνημονίου!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (εξαιρουμένου του Κουβέλη) και γιαυτό το λόγο Πάμε σε εκλογές.

    Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμμένα παπαγαλάκια .
    Σε λίγες μέρες θα σας πληρώνει σε Δραχμές ο κατακαημένος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.