Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Άλλη μια γελοία "αμερικανιά"...(βίντεο)

Δείτε τι είπε την Τετάρτη (09/05/12) ο “πανέξυπνος” διάσημος αμερικανός παρουσιαστής , ο Neil Cavuto στο Αμερικανικό κανάλι FOX News...
Λίγο πολύ αυτά που έλεγαν πριν λίγο καιρό η κ. Ξαφά και ο κ. Γιακουμάτος για την Ακρόπολη..
Ο Cavuto προσέφερε μια «κοινής λογικής» συνταγή, κατά την άποψή του, (γελοία και αστεία για εμάς) για τα οικονομικά βάσανα στην Ελλάδα: Να εμπορευματοποιήσουμε τις αρχαιότητές μας.
Συνεχίζοντας ο Cavuto, αναφέρει:
Όλη αυτή η συζήτηση ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, δεν ισχύει...Μπορείτε...
Μπορείτε ..., φίλοι μου, κάθεστε σε ένα ορυχείο χρυσού.
Σας λέω, ξεκινήστε να βρείτε χορηγούς ... Βάλτε λογότυπα των εταιρειών στις αρχαιότητες.... σε κάθε μέρος, σε κάθε αρχαιότητα σας. "
Συνεχίζει ο απίστευτος τύπος, έχετε πολλά για εμπορευματοποίηση.... Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, η Ολυμπία, η περιοχή των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονος, ο ναός του Δία, ο Ναός του Ποσειδώνα, το Ιερό των Δελφών....
Δείτε και το σχετικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.