Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Η προεδρία της Δημοκρατίας στέλνει εμπιστευτικά έγγραφα με Φαξ;

olympiada 

Εφ όσον η επίμαχη επιστολή, παρεδόθη στα κόμματα ΣΕ ΦΑΚΕΛΛΟ, μπορεί να μας εξηγήσει, κανείς, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΦΑΞ;

Είναι συνήθης διαδικασία, για την Προεδρία της Δημοκρατίας, να στέλνει non paper έγγραφα, ανυπόγραφα, χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, με φαξ και μάλιστα με τον αριθμό τηλεφώνου, φαρδιά-πλατιά στην επικεφαλίδα;

Θα έπρεπε να γνωρίζει, ο φίλος Πάνος, ότι οι προθέσεις για ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Τράπεζας της Ελλάδας, δεν μένουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ!

Κύριοι, το θηρίο, κάνει επίδειξη, ότι μπορεί, με ένα νεύμα του, να κατευθύνει τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Φαίνεται, ότι η τροπή της διαφαινόμενης ¨ οικουμενικής¨ κυβέρνησης, δεν ήταν προς την ¨ επιθυμητή¨ κατεύθυνση!

Γι αυτό επέλεξαν χρονική παράταση και ξαναμοίρασμα της βουλευτικής τράπουλας!

Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Ξεπούλημα Εθνικής περιουσίας.

Κάτι μου λέει, ότι στην προεκλογική περίοδο, που οσονούπω ακολουθεί, θα γίνουν πράγματα και θαύματα!

ΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.