Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΟ πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, σε απ´ ευθείας τηλεοπτική σύνδεση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας και οι πολίτες,οι Έλληνες πολίτες,πρέπει να γνωρίζουν όλη την αλήθεια.
Κύρια αιτία της κακοδαιμονίας του τόπου είναι η ασυνεννοησία των πολιτικών δυνάμεων και η παρερμηνεία των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κρατούμε σταθερές τις απόψεις μας αλλά και το πόρισμα των εκλογών.Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ό,τι λέμε ισχύει για πάντα.
Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε και το Σύνταγμα δίνει στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αυτή τη δυνατότητα. Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά ούτε στην διαφάνεια, ούτε στην συνεννόηση.

Είναι ασφαλώς δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας να διερευνήσει τις προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων και πιστεύω πως αυτό θα γίνει.

Οι επαφές ωστόσο που είχα με άλλους πολιτικούς αρχηγούς με κάνει να πιστεύω ότι η σύνθεση δεν είναι δική τους επιλογή.

Ελπίζω και ζητώ στο τέλος αυτής της διαδικασίας, να υπάρξει συζήτηση με κοινό τραπέζι, με την σύνθεση που τελικώς θα επιλέξει ο πρόεδρος, όπου θα αναλυθούν από τους αρμόδιους φορείς η πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας, όπως επίσης και τα ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής.

Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι είναι παράδοξο οι αρχηγοί των κομμάτων να μην έχουμε καν τις εκθέσεις για την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών.

Βασική προϋπόθεση επιτυχίας θεωρούμε ότι είναι η κατά μόνας προηγουμένως τοποθέτηση ενώπιον του προέδρου εκάστου πολιτικού αρχηγού, χωρίς εξαρτήσεις αλλά και με τήρηση των πρακτικών.

Να προηγηθεί δηλαδή η κατά μόνας συζήτηση του προέδρου της Δημοκρατίας,  ώστε να καταγραφούν σαφώς οι θέσεις όλων των πολιτικών αρχηγών και να κοινοποιηθούν στους υπολοίπους.

Τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων, όχι για να παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, αλλά για να προασπίσουμε την εθνική ανεξαρτησία,την εδαφική ακεραιότητα και την ελληνική οικογένεια.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες. Η οικογένεια είναι η βάση της Ελλάδος".

1 σχόλιο:

  1. Ουτε νεκρός με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, προεκλογικά.

    Ουτε καν καταδέχτηκε συνάντηση με Σαμαρά - Βενιζέλο κατά τις διερευνητικές και έκανε πλακίτσα ο γελωτοποιός του κόμματος http://www.newsbomb.gr/politikh/story/133337/aprepeia-haikali-ston-samara

    Τώρα θέλουμε να το συζητήσουμε ?

    Και ποιές είναι οι προτάσεις σας αγαπητέ Πάνο για να κυβερνηθεί η χώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.