ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της εργώδους προσπάθειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δοθεί λύση στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας, παραθέτουν τα εξής αδιάσειστα στοιχεία:
1.Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να παραλάβει ή και να συζητήσει με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί του non paper του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Με αυτή την ανυποχώρητη θέση περί μη αναγνώρισης των non paper ως επίσημων εγγράφων, δεν υπήρχε περίπτωση ο κ.Καμμένος να παραδώσει non paper στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2.Από τα επίσημα πρακτικά που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν προκύπτει, ούτε στο ελάχιστο ότι ο κ.Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας το οποιοδήποτε έγγραφο, πλην του Οικονομικού Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 57 σελίδων, σε βιβλιοδεσία με σπιράλ, πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


3.Τα 7 σημεία που ανέγνωσε ο κ.Πάνος Καμμένος και μόνο αυτά, στον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν δόθηκαν στον κ.Πρόεδρο.Από τα επίσημα πρακτικά προκύπτει ότι τα 7 αυτά σημεία τα ζήτησε γραπτώς ο κ.Παπούλιας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απάντησε ότι θα τα στείλει στη Γραμματεία της Προεδρίας της Δημοκρατίας με επιστολή.
Παρ' όλα αυτά, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, έστειλε το ίδιο βράδυ, στις 22.05 στη Προεδρία της Δημοκρατίας, ηλεκτρονικό μήνυμα με τις πλήρεις δηλώσεις του κ.Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση, στις οποίες περιλαμβάνοντο αναλυτικά ΚΑΙ τα 7 σημεία.
4.Όταν Δευτέρα βράδυ 14 Μαΐου, ανέκυψε το ζήτημα του επίμαχου εγγράφου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Κ.Προέδρου της Δημοκρατίας Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνο Μπίτσιο, ο οποίος σε σχετικό ερώτημα απάντησε στον κ.Καμμένο ότι έγγραφο που επεδείκνυαν τα ΜΜΕ, δεν υπήρχε στα πρακτικά, παρά μόνο το Οικονομικό Πρόγραμμα του Κινήματος.
Μία ώρα αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία, ο κ.Μπίτσιος, διαψεύδοντας την προηγούμενη δήλωσή του, ανέφερε στον κ.Καμμένο ότι το επίμαχο έγγραφο του το παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σχόλια

  1. Δηλαδή όλοι βάλθηκαν να συκοφαντήσουν τον Καμμένο. Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την χώρα. Φτασαμε στο σημείο το 17% να λέει ότι πήρε εντολή να τα αλλάξει όλα, το ίδιο και το 10% και το 6 % κλπ. Ο κοινός παρονομαστής όλων ήταν η αντιμετώπιση του μνημονίου. Και όμως εκεί που όλοι συμφωνούσαν δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Όλοι ήθελαν το μικρούλικο ποσοστό τους να εκφράσει τους πάντες. Για μένα Τσίπρας και Καμμένος στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να πάρουν ποσοστό που να μη τους βάζει στην Βουλή. Υπάρχουν ακόμη ο Κουβέλης και το ΚΚΕ για να τους εκφράσει αντιμνημονιακά. Προσωπικά δεν συμμερίζομαι κανένα από τους δυό αλλά τουλάχιστον αυτές τις ημέρες δεν κορόϊδευαν προς άγραν ψήφων. Ο Ελληνικός Λαός ας αποφασίσει τι θέλει αλλά ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα πρακτικά : Σελίδα 8

    http://www.presidency.gr/wp-content/uploads/PraktikaSuskepshskaPaparhga13.05.2012.pdf

    ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του Κόμματος του κ. Καμμένου. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Την απάντησή μας την ξέρει.
    ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένου.





    Αμέσως μετά τον Καμμένο ο Παπούλιας συναντά την Παπαρήγα , από τα πρακτικά προκύπτει πως ο Παπούλιας έχει στα χέρια του τις 7 θέσεις και μόνο αυτές και τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ....
      http://www.scribd.com/doc/93666273/praktika-REcVT σελίδα 13...
      Αντε γιατί βαρεθήκαμε τα παπαγαλάκια ,,,,,

      Διαγραφή
  3. αυτό δεν είναι blog. Μαζί με το olympia έχουν γίνει γραφείο τύπου του Καμμένου. Μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.