Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ολάντ-Μέρκελ: «Η Ελλάδα στο ευρώ»

Αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία τάχθηκαν καθαρά υπέρ της παραμονής της στο ευρώ. Μέρκελ και Ολάντ δεσμεύτηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ανάκαμψη της χειμαζόμενης οικονομίας της και παρά τις διαφορές τους ως προς τον τρόπο ανάκαμψης έδειξαν επιδεικτική αρμονία. 
«Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ όπως το θέλει και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού» τόνισε η καγκελάριος. «Ελπίζω» υπογράμμισε και ο Ολάντ...
«ότι στις εκλογές στα μέσα Ιουνίου οι Έλληνες να ταχθούν υπέρ του ευρώ, η χώρα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, αλλά και η Ευρώπη θα πρέπει να πάρει επιπλέον μέτρα για να επιστρέψει η ανάπτυξη στην Ελλάδα».
Και ο νέος Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε: «η ανάπτυξη δεν πρέπει να μείνει λέξη κενή περιεχομένου»
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.