Άρχισαν να κάνουν πίσω οι Γερμανοί...


Τώρα ο Σόιμπλε συζητάει με την Ελλάδα για ανάπτυξη..
Η Γερμανία είναι διατεθειμένη να εξετάσει το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων για την προώθηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα, αλλά η δοκιμαζόμενη οικονομία πρέπει να εξακολουθεί να πραγματοποιεί τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε μια συνέντευξη του στο Welt am Sonntag.
«Αν οι Έλληνες έχουν μια ιδέα του τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, στην προώθηση της ανάπτυξης, μπορούμε πάντα να μιλήσουμε και να σκεφτούμε γι 'αυτό," ανέφερε ο Σόιμπλε τονίζοντας
"Αλλά τελικά, το θέμα είναι να κάνουμε την Ελλάδα ανταγωνιστική και πάλι, επιτρέποντας την ανάπτυξη της οικονομίας και ανοίγοντας τον δρόμο για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και πάλι." "Αυτό απαιτεί τα συμφωνηθέντα, θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται, διαφορετικά η χώρα δεν έχει προοπτικές." Η Γερμανία την Παρασκευή υποστήριξε ένα ευρωπαϊκό "Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης", σε μια προσπάθεια να εκτρέψει την κριτική ότι, η επιμονή της υπέρ της λιτότητας έχει επιδεινώσει τα δεινά του χρέους της Αθήνας.



Σχόλια

  1. Δεν κατάλαβα...!!! Αν έχουμε μια ιδέα θα πρέπει να την περάσουμε πρώτα από τους Γερμανούς για να την εφαρμόσουμε; Αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβού τους Γερμανούς και δώρα κλπ.... Ανάπτυξη για αυτό είναι να στείλουμε μετανάστες εκεί, να πουλήσουν φωτοβολταϊκά εδώ, και να τους κάνουμε και ένα δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.