Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ετοιμάζεται το υπόβαθρο για τον "αντιμνημονιακό" σερ Μαρκεζίνη... Έχουν γίνει οι συναντήσεις με τον Σαμαρά.

olympiada 

Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας". Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το "Ολυμπία" από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.

Τους αφιερώνουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας" και τους παραπέμπουμε στα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ για περισσότερες πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαρας έχει ήδη συναντηθεί με τον κύριο Μαρκεζίνη αλλά δεν είναι εκεί το σημείο κλειδί. Το ζητούμενο είναι η "αριστερή" νομιμοποίηση της κυβέρνησης.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο κύριος Κουβέλης έθεσε ως "κόκκινη γραμμή" την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, με παράλληλη απεμπλοκή, (όχι όμως ακρωτηριασμό) από το μνημόνιο. Δηλαδή... Μαρκεζίνης!

Άλλη μία αποκάλυψη του Ολυμπία που έγινε πρωτοσέλιδο, αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα περιμένουν από σφουγγοκωλάριους και κρατικοδίαιτες κομματικές βδέλλες να μάθουν την αλήθεια. (σαν τις δημοσκοπήσεις που έδιναν ...53% στον δικομματισμό!)

Διαβάστε επίσης: ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.