Υπό διάλυση η Ν.Δ. στην Μαγνησία, παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ

ΜΕ ΦΟΝΤΟ την συνεργασία Ν.Δ. - Μπακογιάννη, μετά τον υποψήφιο Χρ. Μπουκώρο, παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δ. Κολυνδρίνης - ΝΕΟΣ πρόεδρος ο Γιώργος Κίτσιος
ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και φιλότιμο έκανε λόγο, σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, ο παραιτηθείς πρόεδρος
Όχι μόνο δεν συσπείρωσε, αντίθετα, τουλάχιστον στην Μαγνησία, τείνει να διαλύσει ολόκληρο το κόμμα, η συνεργασία Ν.Δ. - Μπακογιάννη και οι αλλαγές που επέφερε στην λίστα του ψηφοδελτίου της παράταξης.
Το βράδυ της Τρίτης και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λίστας, είχαμε την παραίτηση, από την υποψηφιότητά του,
του δημοσιογράφου Χρήστου Μπουκώρου, ο οποίος είδε τη Ν.Δ. να πριμοδοτεί την πρώην υποψήφια της ΔΗΣΥ κ. Έλενα Αντωνοπούλου, τοποθετώντας την 3η στην σειρά της λίστας, παρά το γεγονός ότι στις εκλογές της 6ης Μάη έλαβε 4.690 λιγότερες ψήφους.
Σήμερα και κατά την διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης του κόμματος, σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης.
Ο κ. Κολυνδρίνης είχε υποβάλει την παραίτησή του από το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης κλήθηκε στην Λ. Συγγρού, όπου μετά από συζήτηση με τα αρμόδια όργανα του κόμματος, έγινε δεκτή.
Σε δηλώσεις του πάντως στο e-Volos.gr, ο κ. Κολυνδρίνης, έκανε λόγο για αξιοπρέπεια και φιλότιμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά, "Γνώριζα πως η πολιτική είναι βρώμικη και σκληρή, αλλά δεν πίστευα πως δεν θα υπήρχε λίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Ίσως τελικά να μην κάνω εγώ για πολιτικός. Παραμένω πιστός στην ΝΔ."
Την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρός της, Γιώργος Κίτσιος.

Σχόλια

  1. ...παραμένει πιστός στην ηθική...λέει ... και γι'αυτό παραιτείται...ΚΑΛΩΣ -ΔΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ... ΑΛΛΑ ...ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ... το ...πιστός στη Ν.Δ από την οποία παραιτήθηκε , επειδή ακριβώς κατάλαβε τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονταν ... ΠΟΥ κολλάει? Α!Το βρήκα!Είναι σαν το:Ο Τόνι διέγραψε την Ντόρα ,επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Α'μνημ.μετά 21 επειδή ΔΕΝ ψήφισαν ΜΑΙ στο Β'...μετά πήρε πίσω τη Ντόρα που είπε ναι αλλά ...ουφ μπλέχτηκα ... δεν είμαι τελικά για βαθυστόχαστη πολιτική συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.