Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Επίσκεψη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στις δικαστικές φυλακές Λάρισας

Κλιμάκιο της συντονιστικής επιτροπής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας" αποτελούμενο από τους Γεώργιο Τασίοπουλο, Νίκο Τζιανή και Γιάννη Ράπτη με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Λάρισας Μπάμπη Παπασπύρο επισκέφθηκαν τις δικαστικές φυλακές Λάρισας, όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορούν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους με μέλη της διοίκησης των υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου κυριότερα από τα οποία είναι....
η μη πληρωμή δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012 αλλά και προηγούμενων ετών, η υποβάθμιση του ρόλου των Διευθυντών και των Προϊσταμένων, η μη χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους διοικητικούς υπάλληλους και η έλλειψη προσωπικού.
Το κλιμάκιο του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" δεσμεύτηκε  να προωθήσει αρμοδίως τα δίκαια αιτήματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων της Λάρισας και κατ' επέκταση ολόκληρης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.