Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Λοβέρδος: " Προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους "...

" Προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους " ζητάει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην Real News,που όπως λέει πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της " ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς ". 
Ο πρώην υπουργός Υγείας επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο λέει ότι " ο δημαγωγικός οίστρος σε περίοδο χρεοκοπίας είναι ακραία επικίνδυνος " και ξεκαθαρίζει πως " το ΠΑΣΟΚ θα συμβάλλει στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης ".

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε πως ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ήθελε να είναι τριαντάρης λέγοντας: " Μα, τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, από το 2004, τους εκλέγει η βάση του ! ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.