Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Μόντι: Η Ιταλία δεν θα εγκαταλείψει την εθνική της κυριαρχία


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;
«Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, οι τρεις χώρες στις οποίες έχει επιβληθεί δανεισμός της ΕΕ / ΕΚΤ / ΔΝΤ, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους. 
Εύχομαι ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ στην Ιταλία, διότι οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες », δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ιταλίας κ. Mario Monti.
Σύμφωνα με τον τεχνοκράτη πρωθυπουργό της Ιταλίας,

που εξελέγη τον περασμένο Νοέμβριο, είναι θέμα μεγάλης σημασίας για μια χώρα ανοικτή στον κόσμο, να διατηρεί ένα βαθμό αυτονομίας στη λήψη αποφάσεων.
Ο διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι η Ιταλία ήρθε πολύ κοντά στο να γίνει μια αποικία.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός σημείωσε ότι η ιταλική κυβέρνηση δεν ζήτησε από τους ανθρώπους της δημοσιονομική πειθαρχία ως μέρος της εξωτερικής πολιτικής, αλλά ως ένα μέσο για να ακολουθήσουν ένα πιο υπεύθυνο και καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.