Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Πρωθυπουργός Γαλλίας: Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη και μείωση του χρέους..

Οι ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας άργησαν πολύ να βοηθήσουν τη χώρα και ο στόχος πρέπει να είναι τώρα, να τονώσουν την οικονομική ανάπτυξη καθώς και τη μείωση των χρεών της χώρας της ζώνης του ευρώ, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας κ. Jean-Marc Ayrault.
«Η Ελλάδα πρέπει να αναβιώσει την οικονομία της.
Υπάρχουν αχρησιμοποίητοι πόροι από την ΕΕ, και το τι χρειάζεται τώρα είναι, να βοηθήσουμε να εξασφαλισθεί η αναβίωση των λογαριασμών, παράλληλα με τη μορφοποίηση των πόρων" είπε ο κ. Ayrault στο Γαλλικό ραδιόφωνο Inter.
«Περιμέναμε πολύ καιρό πριν βοηθήσουμε την Ελλάδα. Αυτό συνέβαινε για δύο χρόνια τώρα και μόνο χειροτερεύει την κατάσταση», είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.