Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ
ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ.

ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια

 1. Εν τούτοις η αποψινή του στάση είναι εξαιρετικά αμφίσημη και παρακινδυνευμένη.

  Ας βγεί κι ας ξεκαθαρίσει τη θέση του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος κυρίου Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.
   Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.
   Οι πλαστογράφοι επανήλθαν.

   Διαγραφή
 2. Βρε πουλάκι μου, καλά όλα αυτά, αλλά το ρεζουμέ είναι άλλο. Η αμφισημία του σημερινού πολιτικού λόγου για ένα και μόνο θέμα, ήτοι ο σχηματισμός κυβέρνησης.

  Αν δεν συμφωνεί ο Πάνος και οι ΑΝΕΛ γιατί συνεχίζεται αυτό το πανηγύρι, και από ποιά άρθρα του συντάγματος προβλέπεται η συνέχιση του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.