Λαυράκι στα πρακτικά και μία φωτογραφία από τα παλιά...

20120516-224447.jpgΑπόσπασμα από τα Πρακτικά συσκέψεως πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στις 15.05.2012.
 Οι ειδήσεις κρύβονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Η πρώτη λεπτομέρεια είναι ότι ακόμα στην επίσημη ιστοσελίδα της προεδρίας ΔΕΝ υπάρχει ανακοίνωση. Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι ότι το περιβόητο φαξ που εστάλη με την ένδειξη "προεδρία της Δημοκρατίας" δεν αντιστοιχεί σε νούμερο της προεδρίας αλλά όπως ενημερωθήκαμε στο ...σπίτι υπαλλήλου της!! (ακόμα ο εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί!!! Μήπως πρέπει πρώτα η κυρία να στείλει και κανένα φαξ στην Άγκυρα όπου θα παραδίδει το Καστελόριζο;). Η τρίτη λεπτομέρεια είναι ο ...κύριος Μπίτσιος. Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα του Π. Καμμένου στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η "διαρροή", κόστισε πολλά, μα πάρα πολλά στην χώρα και δεν το λέμε "μεταφορικά". ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Θα θέλατε, κύριε Πρόεδρε, προηγουμένως να μας πείτε την άποψή σας για το θέμα αυτό που έθεσε ο κ. Καμμένος, εάν απεστάλη ή όχι στους πολιτικούς αρχηγούς αυτή η επιστολή;  
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ναι, το έχει αναλάβει ο κ. Μπίτσιος και νομίζω ότι έκανε κάποια ανακοίνωση η Προεδρία.   

(Σχόλιο: Όπως βλέπετε δεν παίρνει θέση ο κ. Παπούλιας να πει ξεκάθαρα ότι ΝΑΙ μου ενεχείρησε ο κ. Καμμένος το σενάριο 2 και μου είπε να το αποστείλω στους πολιτικούς Αρχηγούς.. Απλά παραπέμπει στον κ. Μπίτσιο. Επίσης μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ έχει βγάλει ανακοίνωση ή δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της η Προεδρία της Δημοκρατίας. Δείτε http://www.presidency.gr/ )

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Έκανε ανακοίνωση .....
η Προεδρία. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Θα ήθελα, κύριε Πρόεδρε, να σας πω ότι εμένα προσωπικά με λυπεί το γεγονός ότι δείχνουμε μία αδυναμία αναφερόμενοι στο χθες. Το βλέμμα θα πρέπει να είναι στο αύριο. Είναι λάθος το βλέμμα μας στο χθες. Αισθάνομαι ότι και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος -και αυτή είναι η αλήθεια άλλωστε- επιζητούν την καταγγελία της δανειακής σύμβασης ουσιαστικά στην πράξη. Ο κ. Καμμένος έχει αποσύρει την πρόταση του σεναρίου 2. 
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Δεν υπήρχε ποτέ σενάριο δύο, για να γραφτεί στα πρακτικά. Είναι δικό σας φανταστικό σενάριο που μάλλον αντιλαμβάνομαι ότι εσείς το διοχετεύσατε. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Αφήστε το θέμα αυτό, εντάξει. (Σχόλιο: Εδώ ο κ. Παπούλιας και πάλι δεν παίρνει θέση το αποφεύγει και προσπαθεί να σταματήσει την συζήτηση, λέγοντας : “Αφήστε το θέμα αυτό, εντάξει.”)  
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Να το δούμε αν θα λέει το ίδιο ο κ. Μπίτσιος στην ανακοίνωσή του, κύριε Καμμένο. Να δούμε αν θα λέει το ίδιο.  
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Και η δικαιοσύνη θα δούμε, κύριε Σαμαρά.  
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Δηλαδή εννοείτε ότι πλαστογράφησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κείμενο; 
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Φοβούμαι πολύ ότι μπήκε ένα κείμενο με τρίτο χέρι μέσα στην Προεδρία της Δημοκρατίας που εγώ δεν κατέθεσα, δεν υπάρχει πουθενά στα πρακτικά και θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην στηρίζετε μία προεκλογική εκστρατεία σε ένα κείμενο το οποίο αρνηθήκαμε δημοσίως και δεν υπάρχει και πουθενά. 
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Συνεχίστε, κύριε Σαμαρά.  
(Σχόλιο: και εδώ δεν παίρνει θέση ο κ. Παπούλιας)

Σχόλια

 1. Ο Καμένος άφησε το non paper στη γραμματεία του προεδρικού φεύγοντας, όπως είπε στο Παπούλια και φαίνετε στα πρακτικά.Το κρύβει αυτό ο Καμένος για να μη τον κράξουν στο κόμμα.Τέτοιο ...ήθος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εκτός πρωτοκόλλουΠέμ Μαΐ 17, 08:21:00 π.μ. 2012

   Ρε ηθικέ ανώνυμε ξέρεις και πόσες σελίδες άφησε; άφησε μία, πέντε ή είκοσι;
   Το σκάνδαλο είναι η Non Paper λειτουργία της Προεδρίας.

   Διαγραφή
 2. κάτι μου λέει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα γελάσουμε τςλευταίοι...

  Γερά παιδιά, θα τη διωξουμε τη χουντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο εικονιζόμενος Μπίτσιος πρέπει να είναι ο πατέρας του σημερινού, αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΗΕ ή πρέσβυς στις ΗΠΑ επί χούντας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λασπολόγε των πάντων διάβασε και μάθε ποιος ήταν ο Δημ. Μπίτσιος
   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82

   Απαιτώ μια συγγνώμη σε ένδειξη τιμής στη μνημη του.

   Ντροπή σας και σε σενα και σε αυτόν που δημοσιεύει χωρίς έλεγχο τέτοιου είδους κατάπτυστα σχόλια.

   Διαγραφή
 4. Ke Παπασπύρου εξακολουθείτε να τραβάτε μια ιστορία που ολοι οι νουμονες έλληνες έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί.
  Οσον αφορά τα γραφομένα σας
  1/ Αν νομίζετε οτι η προεδρία θα ανεβάσει την ανακοίνωση που διένειμε στα ΜΜΕ στην επίσημη ιστοσελίδα είστε τουλάχιστον αδαής με τη λειτουργία της προεδρίας.
  2/ Για την υπάλληλο που αναφέρετε δώστε ονομα και διεύθυνση και αφήστε τα υπονοούμενα για προδοσίες κλπ (το τηλ. ανήκει στη προεδρία - ελεγμένο)
  3/ Για τον κ. Μπίτσιο εφόσον ο αρχηγός σας τον κατηγορεί, αναμένω άμεσα την υποβολή μήνυσης.

  Ελπίζω οτι θα τύχω της "τιμής" δημοσίευσης του σχολίου μου και της αναλογης απάντησης .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επιτέλους κ. Παπασπύρου σταματήστε τα ψέμματα που εκθέτουν εσάς και το κόμμα σας
  Ο αριθμός του FAX που εμφανίζεται στο non paper είναι το 210 - 728-3406
  Δείτε τώρα τον αριθμό toy τηλ, κεντρου της προεδρίας στο http://www.presidency.gr/?page_id=1975 είναι : 210 - 728-3111
  Και επιμένω οτι ψεύδεσθαι καθώς ήσασταν ηλεκτρονικός στη ΠΑ και πιστεύω οτι στη καριέρα σας έχετε ασχοληθεί με ενσύρματες επικοινωνιες και γνωρίζετε πολύ καλά πως λειτουργεί η αριθμοδότηση του ΟΤΕ.
  Περιμένω άμεσα απάντησή σας

  PS Το σχόλιο αυτό το στέλνω για τέταρτη φορά καθώς τις προηγούμενες λογοκρίθηκε από τον κ. Παπασπύρου, Θα συνεχίσω να το στέλνω μέχρι ο κ. Παπασπύρου αποφασίσει να το δημοσιεύσει και να απαντήσει .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.