Ποιος είναι ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός, είναι πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2009.
Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα ναυτικού δικαίου, ο Παναγιώτης Πικραμμένος πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II.
Το 1976, ο κ. Πικραμμένος διορίσθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατόπιν διαγωνισμού, ως Εισηγητής και το 1981 προήχθη στο βαθμό του Παρέδρου.
Το 2007 προήχθη σε αντιπρόεδρο και τον Ιούλιο του 2009 σε πρόεδρο του Δικαστηρίου.
Έχει διατελέσει σύμβουλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μέλος δικαστικών και υπηρεσιακών συμβουλίων, νομοπαρασκευαστικών επιτροπών καθώς και του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.

Σχόλια

 1. Το ζουμί των πρακτικών:

  1. Εξαιτίας του Καμμένου ο Παπαδήμος παύει να είναι πρωθυπουργός και τελειώνει επιτέλους αυτό το μαύρο κεφάλαιο της Ελλάδας κόντρα στις επιθυμίες ξένων (από τα Ελληνικά) συμφερόντων.

  2. Εξαιτίας του Καμμένου όλοι οι πολιτικοί δεσμεύτηκαν ότι θα τεθεί Βέτο σε ενδεχόμενο θέμα εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα “Μακεδονία” η οποιοδήποτε άλλο.

  Λοιπά μικρότερης σημασίας:

  - Σαμαρας-Βενιζέλος (τους ίδιους εκπροσωπούν…) Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο Σαμαράς είναι μαϊντανός. Φέρεται και άγεται με βάση τις επιταγές του Βενιζέλου ουσιαστικά ο οποίος παρότι 3ο κόμμα ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ μέσα και φαινόταν ότι είχε πολύ καλύτερη επικοινωνία με τον ΠτΔ από τον Σαμαρά!

  - Ο Τσίπρας φάνηκε επιπόλαιος και με κρυφή ατζέντα πιθανότατα μικροκομματικής φύσεως. Δεν μπορώ διαφορετικά να εξηγήσω την πρόταση για Αρσένη, αλλά εκείνο που μου χτύπησε πολύ άσχημα ήταν ότι δεν είχε πρόβλημα να αποδεχθεί ακόμα και τον Παπαδήμο!

  - Η Παπαρήγα φάνηκε ως συνήθως καχύποπτη με τα πάντα! Φοβόταν τον ίσκιο της, ήταν όμως ειλικρινής και δεν έπαιξε κομματικά! (τελικά μετά την προβοκάτσια με τον Καμμένο είναι κανείς να την κατηγορεί..;)

  - Ο Κουβέλης με την σοβαροφάνεια που τον χαρακτηρίζει (και τον ανέδειξε…), ως συνήθως επιτέθηκε στον Τσίπρα (δικαίως αυτή τη φορά).

  - Ο Καμμένος πήγε αποφασισμένος, προετοιμασμένος και με το γνωστό δυναμισμό που τον διακρίνει και κατάφερε να είναι αυτός που πρακτικά αποφάσισε για τον Πρωθυπουργό, ενώ επέτυχε την συμφωνία για το Βέτο.. Ο κερδισμένος της συνάντησης…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.