ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΣΧΡΟ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…

Σχόλια

 1. Αρχίσαμε πάλι ....
  Μπάμπη, πριν τη Κυριακή εσύ και το κομμα σου κάνατε κριτική, προτείνατε οτι προτείνατε και την απάντηση την πήρατε με ένα 10,5 %.
  Σήμερα έχετε υποχρέωση απέναντι σε αυτό το 10,5 % να προτείνετε τη λύση από το μέχρι στιγμής αδιέξοδο της ακυβερνησίας.
  Αφήστε λοιπόν τη πρό εκλογών τακτική, τιμήστε τη ψήφο των ψηφοφόρων σας και προτείνεται τη λύση.
  Να τη δούμε , να την κρίνουμε , να την στηρίξουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν σήμερα ο σύριζα σχηματίσει κυβέρνηση από όλους τους πολιτικούς χώρους, παρόλο που θα εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, θα μας πούνε ότι συνεργάζονται τα άκρα για το κακό της Ελλάδας.

  Αν γίνει αυτό που λέει το άρθρο δηλαδή μια μειοψηφική κυβέρνηση, σε απόλυτα ποσοστά βάση του εκλογικού αποτελέσματος, θα μας πούνε ότι είναι κυβέρνηση Εθνικής ενότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.