Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ Γ.Γ. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σχετικά με την πρόσκληση, την οποία έλαβα για σύσκεψη με σκοπό τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβερνήσεως δηλώνω ότι αρνούμαι να συναινέσω στον εμπαιγμό και την πολιτική ομηρία 440.000 Ελλήνων. 
Μόλις χθες, η προεδρία της δημοκρατίας αποφάσισε να με αποκλείσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Με τον τρόπο αυτό καταδίκασε σε πολιτική εξορία σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".
Αποκλείστηκα από μία συνάντηση ουσίας, κατά την οποία θα ετίθετο προς συζήτηση η ολοκληρωμένη μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση. Μου ζητήθηκε να παραστώ σε μία συνάντηση με σκοπό τον διορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού που θα φέρει εις πέρας ζητήματα μόνο διαδικαστικά.

Σήμερα, που ελήφθη πλέον η τελική απόφαση και η χώρα σύρεται σε νέες εκλογές - εξαιτίας της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών, που θέτουν τα μικροπολιτικά οφέλη υπεράνω του εθνικού συμφέροντος - αρνούμαι να νομιμοποιήσω τον εμπαιγμό, την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση των 440.992 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

3 σχόλια:

  1. Εδώ περιφρονούν 2 εκατομμύρια που δεν έχουν εκπροσώπηση στην βουλή... οι 440 χιλιάδες θα τους πειράξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε ότι περιφρονούν ακόμη και αυτούς που έχουν μεγάλη εκπροσώπηση στη Βουλή. Εν τέλει περιφρονούν όλο τον λαό, τον οποίον έχουν ανάγκη μόνον κάθε 4 χρόνια για να νομιμοποιεί τις πομπές τους. Ά ρε Άκη, σε έφαγαν τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχάσατε ότι περιφρονούν ακόμη και αυτούς που έχουν μεγάλη εκπροσώπηση στη Βουλή. Εν τέλει περιφρονούν όλο τον λαό, τον οποίον έχουν ανάγκη μόνον κάθε 4 χρόνια για να νομιμοποιεί τις πομπές τους. Ά ρε Άκη, σε έφαγαν τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.