Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Αποχωρεί απο τη ΝΔ πρωην βουλευτής και προσχωρεί στο κόμμα Καμμένου ;;


Ο Νίκος Παπαδημάτος ανακοίνωσε πριν απο λίγο την απόφασή του.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, στελέχη και βουλευτές της οποίας εμφανίζονται προβληματισμένα για τα ισχνά ελογικά αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής.
Χαρακτηριστική είναι η είδηση-βόμβα της αποχώρησης του πρώην βουλευτή Αχαϊας Ν. Παπαδημάτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Παπαδημάτος δήλωσε τα εξής:

«Μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στην πρώτη γραμμή της παράταξης και μετά από το σβήσιμο του πυρσού της Νέας Δημοκρατίας από τον αρχηγό της και τους περί αυτόν, παύει από σήμερα οριστικά η ενασχόλησή μου με αυτό το κόμμα, που δεν έχει σχέση με εκείνο που ιστορικά διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πορεία του τόπου από την στιγμή που το ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το αν προτίθεται να συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, απάντησε ότι η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον βιολογικό του κύκλο και κατά συνέπεια όσο ζει θα αναπνέει πολιτικά.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/435776/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.