Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Συνεχίζεται πανελλαδικά το αίσχος με τα ελλιπή ψηφοδέλτια – σε προσωπικές μηνύσεις προχωρούν πλέον οι θιγόμενοι.

ΣΤΟ 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, Εκλογικό τμήμα 39 στή Βυτίνα Αρκαδίας, στα Φάρσαλα, σε κέντρα στην Αθήνα...
Προκλητικές μεθοδεύσεις πριν από λίγο στον Αγ. Δημήτριο αλλά και στις Σέρρες με τα πακέτα που δίνουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι στον κόσμο, από τα οποία λείπουν “χειρουργικά” ψηφοδέλτια. Δεν είναι δυνατόν όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ να θυμούνται να βάλουν ψηφοδέλτια της “Δράσης” και να λησμονούν “κατά λάθος” τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”.
Ήδη οι αφηρημένοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.