Οι πλαστογράφοι επανήλθαν.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος κυρίου Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.
Οι πλαστογράφοι επανήλθαν.

Σχόλια

 1. Φίλε Αρίστο συγνώμη αλλά ο Καμμένος είναι σαν τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι.
  Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για την Πατρίδα μας θα πρέπει να το κάνουμε από το μηδέν.
  Άκου τι είπε ο Ζώης που τον θεωρώ από τους λίγους έντιμους στην Βουλή.
  http://diaforos.blogspot.com/2012/05/blog-post_6695.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ 600.000 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ.
  Η ΧΑΤΖΗΛΟΛΟΥ Η ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΑΙΓΝΙΔΙΑ .
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μην είσαι καθόλου σε σύγχυση.
  Οταν από τη μια δεν δέχεσαι non paper του Πρωθυπουργού που σου δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το κάνεις και θέμα.
  Οταν από την άλλη δίνεις ο ίδιος non paper στο Πρόεδρο που στο βγάζουν στη φόρα και καλά κάνουν.
  Μετα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους βγάλεις όλους τρελλούς, ψεύτες, συκοφάντες, ....
  Και για να το παίξεις και οτι δέχεσαι επίθεση κάνεις και την πιο κάτω ανάρτηση φράξια http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/05/blog.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.