Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συνέλληνες,
το   αποτέλεσμα της ψήφου του λαού μας κατέδειξε  την απόλυτη αντίθεση του στην πολιτική λιτότητας, στο βαρύ και ανήθικο Μνημόνιο.
 Οι Έλληνες τιμώρησαν τους αυτουργούς, τους  συλλειτουργούς  και τα εξαπτέρυγα της τελετής της εξαθλίωσής τους. Επιβράβευσαν τους αντάρτες, τους κομιτατζήδες της Τρόικας και όχι τους κόμητες των Βρυξελών και τους γενίτσαρούς τους.
 Ξήλωσαν την κάλτσα του δικομματισμού  ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΝΔ  που μας έφεραν στην καταστροφή, αποδυνάμωσαν, ακύρωσαν, αφόπλισαν ακόμη και το ισχυρό όπλο τους, τον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο.
 Μπήκαμε σε μια νέα κατάσταση Αλλαγής του πολιτικού σκηνικού και ανατροπής του συστήματος. Φύσηξε βοριάς απ’ το νοτιά’   τώρα  η Ελλάδα και η Γαλλία, αύριο θα αλλάξει και η Γερμανία.
  Ευχαριστώ τους Έλληνες ψηφοφόρους  τους φίλους Ανεξάρτητους Έλληνες, τους συναγωνιστές αυτής της ελπιδοφόρας προσπάθειας, η οποία συνεχίζεται… 
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
“Ανεξάρτητος Έλληνας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.