Κάποιοι έπαιξαν με τον θεσμό της Δημοκρατίας..Πλήρης δικαίωση Καμμένου δια στόματος κκ. Παπούλια

O διάλογος του αξιότιμου κκ Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Παπαρήγα επιβεβαιώνει πλήρως τον Πάνο Καμμένο.
Απαιτείται άμεσα η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων γιατί δεν μπορεί να παίζουν με τους θεσμούς.. 

Διαβάστε απόσπασμα από τα πρακτικά της συνάντησης της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα στις 13.05.2012.


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ζήτησα από τον κύριο Πρωθυπουργό να μου στείλει ένα χαρτί για το πού βρίσκονται τα οικονομικά. Το θεωρώ ένα πολύ καλό χαρτί. Το έστειλε για προσωπική μου χρήση, αλλά θεώρησα ότι αξίζει τον κόπο οι Αρχηγοί των Κομμάτων να το διαβάσουν και να έχουν μία ενημέρωση. Γι’ αυτό το λόγο το έδωσε στην σημερινή πρώτη σύσκεψη που είχα και το διάβασαν οι Αρχηγοί. Θα ήθελα να το δείτε και να το διαβάσετε και εσείς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Εγώ όμως αυτό δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Όχι. Το έστειλε για δική μου προσωπική χρήση.


...........

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του Κόμματος του κ. Καμμένου. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Την απάντησή μας την ξέρει.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένου.

Τα πλήρη πρακτικά Εδώ

Όπως διαπιστώσατε ο κ. Παπούλιας μιλάει καθαρά για τους επτά όρους του Καμμένου και τίποτα άλλο...
Ούτε για plan B, ούτε για υπουργεία ούτε για τίποτα...


Σχόλια

  1. Δεν είναι αλήθεια φίλε μου...
    http://www.scribd.com/doc/93666273/praktika-REcVT σελίδα 13...
    Ας υποβάλλει μυνήσεις ο κύριος Καμμένος στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στους πολιτικούς αρχηγούς,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος 08:47
      ο Σαμαράς αναφέρεται για το Σενάριο Β, κ όχι ο ΠτΔ / οπότε μπορεί κάλιστα να λέει βάση των δημοσιευμάτων κ όχι βάση το τι έδωσε ο ΠτΔ / στο αναφερόμενο πρακτικό με την Αλέκα Παπαρήγα ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για τα 7 σημεία.

      Διαγραφή
    2. εισαι βαθια νυχτωμενος και δεν ανοιγεις τα ματια σου να δεις!!!!!αυτο το χαρτι δεν σταλθηκε απο την προεδρια αλλα απο το σπιτι του μπιτσιου και ο καμμενοσ κανει προσφυγη !!!!αλλωστε ο προεδρος ο προδοτης που 2 χρονια τωρα πειναει ο λαοσ του αυτοκτονει τρωει απο τα σκουπιδια και κλεβει τα λεφτα των ελληνων δεν εκπροσωπει την ελλαδα ουτε τους ελληνεσ!!!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, ασε τον Καμμενο να υποστηριξει την άποψη του. Γιατι "καίγεσαι" εσυ. Το blog σου ειναι πλεον επώνυμο , οπότε τον εαυτό σου να υποστηριζεις και αυτό που πιστεύεις εσύ ότι έγινε......διαφορετικά εχεις χασει όλα τα πιστεύω σου....
    Σημ: Εγώ άμα μου έκανε τέτοιο πράγμα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα πηδούσα μεσα από τον φρακτη του Μεγάρου και θα τον επιανα απο το λαιμο.....ολα τα άλλα ειναι .....παραμυθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που θα πηδούσες μέσα και θα τον έπιανες από τον λαιμό κόψε λίγο!

    Εκ των πραγμάτων φάνηκε ότι το έγγραφο ήταν ψεύτικο!
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, πάμε σε εκλογές! Χθες ένα σορό "δημοσιογράφοι" όπως Τράγκας, Καρατζαφέρης, Κώνστας, Παυλόπουλος, κλπ. διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι πάμε σε συγκυβέρνηση με Καμμένο!

    Σήμερα ΜΟΥΓΚΑ!

    Θα δείτε σε λίγες μέρες την πραγματικότητα!

    Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κ.ΜΟΥΓΚΑ
    http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3005710&nid=1501162

    δες και αλλες γνωμες καλο θα σου κανει ......σοβαρα μιλαω.....ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ "ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που το είδατε βρε παιδιά απο τη λάρισα το ψεύτικο εγραφο ; Μέχρι και ο πανουλης το επαραδεχτη σήμερα στο ενικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που παίζουν με τους θεσμούς είναι οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις και φυσικά αυτός που ανέχεται και βοηθάει με non paper έγγραφα. Είναι αυτός που θα έπρεπε να μας προστατέψει σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος και των συνθηκών επιβίωσης των Πολιτών. Αυτός που δεν σεβάστηκε το αξίωμά του. Άραγε γιατί??
    Αυτός που δάνεισε μαζί με άλλους οκτώ τον πρωθυπουργό για να φτιάξει την κατοικία του. Αυτός που ήταν αντιστασιακός τεσσάρων ετών.
    Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται. Προκαλείται.
    Η εποχή και οι άνθρωποι που την προκάλεσαν θα γραφτούν στην Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sory φίλε Ο σεβασμός Εμπνέεται....
    Βρε παιδιά είμαι και εγώ άρρωστος με τον Πάνο Καμμένο και τις θέσεις του και έπεσα από τα σύννεφα, αλλά μετά ηρέμησα και κοίταξα την ουσία.
    Το χαρτί είναι μάλλον μούφα γιατί δεν μου κάνει για γκάφα, αν όμως ήταν πραγματικό γιατί το έκαψε η ΝΔ αφού δεν ήθελε νέες εκλογές; ή μήπως τις ήθελε;
    Αντίθετα πιο λογικό είναι μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων να σκάσουν την απάτη για να επωφεληθούν (νομίζουν) τη πτώση Καμμένου!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΝΔ ΌΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜ!!! ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.