ΠΑΓΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ


Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"Οι θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το ευρώ είναι πάγιες, αναφέρονται με σαφήνεια στην Εθνική μας Αντιπρόταση και πάντοτε εντός ευρωζώνης και έχουν επανειλημμένα διατυπωθεί ξεκάθαρα από τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.
Επιπλέον οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υποστηρίζουν αταλάντευτα τα όσα διαβεβαιώνουν ΟΛΟΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι καμμία συνθήκη δεν προβλέπει έξοδο χώρας απο Ευρώ είτε από δική της βούληση είτε από απόφαση της ίδιας της Ε.Ε.".

Σχόλια

  1. Αμάν μέ τό ευρώ άν συμφέρει τήν πατρίδα η δραχμή τότε δραχμή.Αν παίρνω 300 ευρώ καί αυτά άν υπάρχουν τι νά τό κάνω .Η Ελλάδα υπήρχε καί πρίν τό ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.