Κι όμως λεφτά για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ υπάρχουν...

Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε κάτι με τους συμπαθείς εργαζόμενους στην ΔΕΗ και σίγουρα οι εκτός έδρας αποζημιώσεις τους είναι αστείες και ανεπαρκείς...
Αλλά δεν είναι αστείες μόνο για την ΔΕΗ...είναι αστείες και απαράδεκτες για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που με την ημερήσια αποζημίωση που παίρνουν μπορούν να κοιμούνται μόνο σε παγκάκια...
Και για να είμαστε σαφείς αναφερόμαστε στην πρόσφατη Υπουργική Απόφαση της 3/5/2012
που αναπροσαρμόζει σε σημαντικό βαθμό τα μεγέθη για την  εκτός έδρας μετακίνηση  του προσωπικού της ΔΕΗ.
Με την ανωτέρω απόφαση έγινε αύξηση της αποζημίωσης για το τροφείο στα 50 € από τα 29 € και της διανυκτέρευσης στα 50 € από τα 34 €.

Σχόλια

  1. http://aera2012.blogspot.com/2012/04/1941.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμύθια για τις αυξήσεις. Καθάρισε ο Φωτόπουλος για το σωματείο του. Οι διοικητικοοικονομικοί παράγουν έργο, ειδικά στην Αριστείδου, και δεν παίρνουν μια και τα παπαγαλάκια του Φωτόπουλου εισπράτουν τα επινίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.