ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!!!!!!!!

Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης, σε Δελτίο Τύπου που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ, αποκαλούσε τους πολιτικούς ‘’Νεοδημαρπάχτρες και Σοσιαληστές’’, ρίχνοντάς τους ‘’πόρτα’’ από όλα τα μαγαζιά του κλάδου. Έκτοτε, χωρίς να αλλάξουμε τίποτε από αυτά που είπαμε, διατηρήσαμε σταθερές απόψεις και ιδέες.
Θεωρούμε βέβαιο πως στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαϊου¨ φάγανε ‘’πόρτα’’ κι απ’ τον Λαό.

          Ήταν επόμενο, μετά απ’ αυτό, πως κάποια νέα πολιτική Δύναμη θα ανέτειλε. Αυτή ήταν η Χρυσή Αυγή. Ποιος την έφερε; Ποιος την ανέδειξε; Μα είναι απλό. Η ανυπαρξία τους, οι ψευτιές τους, οι κλεψιές τους, το πούλημα της πατρίδος, των ιδανικών, των ηθών και εθίμων, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της οικογένειας, της θρησκείας, της παιδείας, της υγείας και προπάντων της Δημοκρατίας της Ελλάδος κι όχι της πάρτης τους.

          Εσείς κ.κ. Δημοσιογράφοι, που αντιδράτε τώρα, που ήσασταν 37 χρόνια; Ζούσατε σε άλλη Χώρα; Δεν τα βλέπατε όλα αυτά που γίνονταν; Ή μήπως επειδή συμμετείχατε κι εσείς στο τσιμπούσι την κάνατε την δουλειά γαργάρα; Μας δώσανε έναν Τσοχατζόπουλο κι αυτό ήταν; Τα άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα που είναι; Ή μήπως ήταν κουλοί αυτοί και δεν μπορούσαν να βουτήξουν στους λέβητες με το μέλι; Άσε που και χωρίς χέρια να ήταν, με τα ποδάρια θα βούταγαν.
Τώρα στα ξαφνικά, γενήκατε όλοι πατριώτες ορέ και σας πειράζουν μόνο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής;
          Σας πείραξε το ‘’εγέρθητι’’. Κι αυτοί θα σας πουν κι εμάς ρε μας πείραζε το ‘’ρίχτα μου και κάνω μόκο’’, αλλά εσείς τα παίρνατε χοντρά. Σας πείραξε ο χαιρετισμός. Κι αυτοί θα σας πουν, ναι ρε μάγκες, καλύτερα το χέρι ψηλά, παρά κάτω απ’ το τραπέζι ή μέσα στο μέλι.

          Εγέρθητι ρεεεεεεε!!! Όλος ο Λαός εγέρθητι, μας γονάτησαν. Εγέρθητι!!!

Σχόλια