Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

“ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ”
Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Σαμοθράκη, έκανε την εξής δήλωση:
“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από ένα κίνημα πολιτών που γεννήθηκε πριν δύο μήνες, μετατράπηκε σε ένα τυφώνα που παρέσυρε τη μεταπολίτευση και τα κόμματα-υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων.
Ξημερώνει μια νέα μέρα για την Ελλάδα και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Επιλέξαμε σαν πρόεδρος να είμαι υποψήφιος στη Θράκη, για να δείξουμε την ιδιαίτερη
σημασία που έχει η προστασία της εθνικής κυριαρχίας και ψηφίζω στη Σαμοθράκη για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία της νησιωτικότητας.
Από σήμερα παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.