Bαρβιτσιώτης: Θα δίναμε ψήφο ανοχής στον Τσίπρα για να αποδείξουμε ότι δεν θα έκανε τίποτα...(βίντεο)

Δεν θέλαμε να σχολιάσουμε.. αλλά αυτά που είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης χθες βράδυ στη ΝΕΤ είναι απίστευτα.
Πραγματικά απίστευτα...και παιδαριώδη και δείχνουν παντελή έλλειψη στρατηγικής και θέσεων της Ν.Δ.
Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη.
Είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης στην ουσία ότι, θα δίναμε ψήφο ανοχής στον Τσίπρα για να αποδείξουμε
ότι οι προτάσεις του είναι κενές περιεχομένου και ότι δεν θα έκανε τίποτα...
Είπε επίσης ο Μιλτιάδης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί στην έξοδο απ το ευρώ...ότι είναι  επικίνδυνοι, αλλά κατά τα άλλα η Ν.Δ θα έδινε ψήφο ανοχής σε αυτούς τους επικίνδυνους...


Σχόλια

  1. Μόνο και μόνο από αυτή τη δήλωση καταλάβαμε ακόμη πιο πολύ πόσο φούστηδες είναι και πόσο ανθ-έλληνες και τα ποσοστά της ΝΔ αν περιμένουν να τα δουν να ανεβαίνουν με τέτοιους πολιτικούς και τέτοιες δηλώσεις .... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βλέπει ο αρχηγός Αντώνης τους περιφερόμενους μαϊντανούς του κόμματος του, τους κενού λόγου παπαρολόγους που όταν τον εκβίασαν, αυτός και τα άλλα τακίμια της ΝΔ με την υπόθεση Βρεττού του ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση τους ανέχθηκε. Αντώνη σε επιλέξαμε για αρχηγό πέραν των άλλων για να βάλεις τέρμα στην οικογενειοκρατία, τους πρίγκιπες, τους γιούς, και τους «επαγγελματίες» φαιδρούς πολιτικάντηδες για όλα όσα είπες ότι θα αλλάξεις στην πολιτική και στο κόμμα. Στην ουσία σε μεγάλο ποσοστό πληρώνεις αυτά που δεν έκανες ή τα έκανες μισά για να εξυγιάνεις το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.