Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠANOY ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

Δύο συναντήσεις έχει σήμερα ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Η πρώτη συνάντηση έγινε στις 14:30 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή. Είχε διάρκεια μόλις πέντε λεπτά, με πιό πολύ τον χαρακτήρα της αναγνωριστικής συνομιλίας, δεδομένου ότι το πρόγραμμα του κυρίου Σουλτς είχε πέσει έξω στις προηγούμενες συναντήσεις του, όπως εξήγησε ο ίδιος στον κ.Καμμένο.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρακάλεσε τον κύριο Καμμένο η κανονική συνάντηση να γίνει στις 19:10, πάλι στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, έτσι ώστε να μπορούν να συζητήσουν με όλη την άνεση του χρόνου τα θέματα που έχει στην ατζέντα του ο κύριος Σουλτς.
Επί της ουσίας ο κύριος Πάνος Καμμένος θα είναι και ο τελευταίος Έλληνας ηγέτης με τον οποίο θα συνομιλήσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κλείνοντας έτσι, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τον κύκλο των εδώ επαφών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.