Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Μπένος:Έτοιμο σε 3 χρόνια το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Στη Λάρισα, βρέθηκε ο Πρόεδρος του «Διαζώματος», κ. Σταύρος Μπένος, ο οποίος, πραγματοποίησε μία σειρά επισκέψεων, σε αρχαιολογικούς χώρους της πόλης.
Μαζί με τον Πρόεδρο του «Διαζώματος», παρόν στις επισκέψεις, ήταν και οι αρχαιολόγοι της πόλης, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζανακούλης, καθώς και άλλοι φορείς της τοπικής αρχής.
Ο κ. Μπένος, ανέφερε, ότι η σημερινή επίσκεψη, είχε πολύ ισχυρό συμβολισμό
και ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή, για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας, διότι, όπως πρόσθεσε, θα ενταχθεί, στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και η δεύτερη φάση, η οποία προβλέπει την ολοκλήρωση υποέργων, «αυτά τα υποέργα, θα αποτελέσουν την αφετηρία για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του», τόνισε ο κ. Μπένος.
Ο κ. Μπένος κατέληξε υπογραμμίζοντας «αν όλα πάνε καλά, σε 3 -4 χρόνια, θα απολαύσουμε την πλήρη αποκατάσταση αυτού του Μνημείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.