Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Κινητικότητα του Ιβάν Σαββίδη τα τελευταία δύο 24ωρα…

Ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Βλαδίμηρου Πούτιν, ο ένθερμος πατριώτης Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν να κάνουν με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο άνθρωπος του οποίου η μαρτυρία ήταν καταλυτική για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου και την αναχαίτιση της Ελληνορωσικής συνεργασίας θα έχει μάλιστα συνάντηση και με συγκεκριμένα πρόσωπα από το πολιτικό σκηνικό στο άμεσο χρονικό διάστημα. Θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον δύο από τις νεώτερες αναπτυσσόμενες τάσεις όπως διαμορφώθηκαν από τις πρόσφατες εκλογές. Αναμένουμε νεώτερα…

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.