Φαρμακοποιοί: Πίστωση τέλος στον ΕΟΠΥΥ από τις 23 Μαΐου

Αναστολή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στον ΕΟΠΥΥ λόγω των χρεών του, που οδηγούν σε αδυναμία λειτουργίας των φαρμακείων, ξεκινούν οι φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα από τις 23/5/2012, ενώ για την ίδια ημέρα προγραμματίζεται 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση των φαρμακοποιών.
«Τα συσσωρευμένα χρέη προς τα φαρμακεία ανέρχονται συνολικά σε 540.000.000 .
 Οι φαρμακοποιοί είναι σε απόγνωση και αδυνατούν να πληρώσουν τις συνεχόμενες αυξανόμενες υποχρεώσεις τους», επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους και τονίζουν ότι ο ΕΟΠΥΥ καταρρέει αβοήθητος από την Πολιτεία και η κρατική χρηματοδότηση είναι η μισή από αυτή που απαιτείται.

«Υπερχρεωμένα ταμεία εντάσσονται σωρηδόν. Οι ''αρμόδιοι υπουργοί'' αδιαφορούν αφήνοντας ανασφάλιστους χωρίς περίθαλψη, 9.000.000 Έλληνες». 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!

    Οσοι θέλατε ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ του Μνημονίου μπορείτε να πάτε να πάρετε φάρμακα από τους κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.