Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Τυχαίο; Η έκθεση της Εθνικής ήρθε λίγες ώρες μετά την εκταμίευση των 18 δις

20120530-002032.jpgolympia.gr
Έγινε πανικός με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας για το τί θα γίνει στην Ελλάδα αν βγει από το ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή.
Το πόσο ήταν τυχαία αυτή η έκθεση – παρέμβαση με το γεγονός ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν δοθεί τα 18 δις στις τέσσερις τράπεζες (ΕΤΕ, Alpha, Eurobank και Πειραιώς).

Τυχαία έκθεση ή απλή εξυπηρέτηση;

Πάντως, έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όσους θέλουν να απειλήσουν τον κόσμο με την έξοδο από το ευρω, αφού το κλίμα εκφοβισμού έχει ήδη καλλιεργηθεί εδώ και μέρες από τα διεθνή ΜΜΕ και ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.