ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Σχόλια

 1. Το video με τα φασισταριά της χρυσής αυγής το είδα.
  Αυτό που περιμένω να δω γραμμένο είναι αν ο κ. Παπασπύρου, που το ανέβασε, καταδικάζει ή οχι αυτή την επίθεση.
  Κε Παπασπύρου, περιμένουμε αφενός το ανέβασμα του σχολίου και αφετέρου την ξεκάθαρη απαντησή σας στο ερώτημα που σας τέθηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν μασάω τα λόγια μου ούτε φοβάμαι να πω την άποψή μου.
  Σαφώς και καταδικάζω όλα τα φαινόμενα βιας και τις βιαιοπραγίες από όπου και αν προέρχονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κε Παπασπύρου γιατί εκνευρίζεστε ?
   Το ερώτημα δεν είχε καμμία σκοπιμότητα. Απλά πιστεύω οτι οταν αναρτούνται τέτοια video πρέπει συγχρόνως και να καταδικάζονται, προς αποφυγή της οποιας παρεξήγησης.
   Ευχαριστώ για την διευκρινιστική απάντηση και κάθε επιτυχία στις εκλογές.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.