Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Αλβανοί χάκερς έριξαν το site του Πάνου Καμμένου

 

Επίθεση από Αλβανούς χάκερς δέχθηκε η προσωπική ιστοσελίδα του Πάνου Καμμένου, βάζοντας στη θέση της τον αλβανικό θυρεό, και υβριστικά συνθήματα.
Συγκεκριμένα, στο panoskammenos.gr ...φαίνεται μια εικόνα με τον αλβανικό θυρεό, και έχουν βάλει να παίζει ανάλογη μουσική υπόκρουση.

citypress-gr

Y.Γ
Η συγκεκριμένη διεύθυνση (http://panoskammenos.gr) δεν ανήκει στον πολιτικό Πάνο Καμμένο αλλά σε κάποιον ιδιώτη με το ίδιο όνομα.
Με άλλα λόγια μπορεί η επίθεση να ήταν πλήρως επιτυχής αλλά η επιλογή του στόχου ήταν παντελώς λανθασμένη!

2 σχόλια:

  1. Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους πετάνε Εθνικά βεγγαλικά. Άμα κλείσουμε τα σύνορα θα παρακαλάνε για καμμιά κονσέρβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1,5 δις ευρώ βγάλανε οι αλβανοί από την Ελλάδα προς τη χώρα τους το 2011. Που τα βρήκαν τόσα λεφτά άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.