Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Ομογενής στην Αυστραλία, έδωσε όπλο στο μωρό του, το φωτογράφισε και έβαλε τη φωτογραφία στο facebook!

«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά» λέει μία παροιμία η οποία επιβεβαιώνεται πανηγυρικά όσον αφορά την περίπτωση του ομογενή μας στην Αυστραλία Αδάμ Μουτσόπουλου, που αποφάσισε ότι η φωτογραφία της ούτε καν τρίχρονης κορούλας του, να κρατά ένα τεράστιο πιστόλι θα είχε θετική αποδοχή από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου!!
Σίγουρα δεν περίμενε μετά τη σχετική δημοσιοποίηση της προκλητικής φωτογραφίας να του χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, η οποία ανακάλυψε και άλλα «καλούδια» στο σπίτι του. Μεταξύ αυτών που η αστυνομία ανακάλυψε ήταν 65 γραμάρια του εκρηκτικού Powergel τα οποία είχε κρύψει στο ψυγείο του, κάμποσα όπλα, μαριχουάνα, αμφεταμίνες, πυροτεχνήματα, δύο πυροκροτητές ένα σπαθί και ένα στιλέτο.
Λόγω των ευρημάτων ο 29χρονος Μουτσόπουλος κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών στα μέσα της εβδομάδας οδηγήθηκε στο δικαστήριο.
Η απόφασή του όμως του δικαστηρίου μάλλον τον έριξε στα μαλακά...μιας και ο δικαστής David Parson τον καταδίκασε...
σε ενός χρόνου φυλάκιση με αναστολή δύο ετών γιατί όπως είπε ο Μουτσόπουλος άρχισε να εντάσσεται στην κοινωνία, εργάζεται κανονικά, δεν είχε παρανομήσει ποτέ στο παρελθόν και γενικότερα ήταν δίκαιο να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.
Βέβαια δεν γλίτωσε το πρόστιμο των $950 δολαρίων Αυστραλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.