Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Επίθεση πολιτών κατά του Ν. Αλευρά


Οι αγανακτισμένοι ζήτησαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, με τον κ. Αλευρά να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του εκτόξευαν.
«Είσαι απαράδεκτος», «μας κόψατε τους μισθούς και τις συντάξεις», «το μόνο που κάνεις στη Βουλή είναι να
διαβάζεις εφημερίδες» «αίσχος», «ντροπή σου», «φωτιά και τσεκούρια θέλετε όλοι» ήταν μερικά από τα «γαλλικά» που «άκουσε» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα κάποιος του πέταξε ένα νεράντζι.
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν παρενέβησαν, καθώς ο κ. Αλευράς αποχώρησε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Ταχάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.