Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ


Mπλιούμης Βάϊος (Δάσκαλος) 
υποψήφιος Β' Θεσσαλονίκης "Ανεξάρτητοι Έλληνες" 
Ελληνικέ λαέ, είναι η τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται από το απομεινάρι της Δημοκρατίας που ζούμε. Αν η απόφασή σου δεν είναι ώριμη και αποτέλεσμα βαθιάς περισυλλογής και σκέψης τότε τα πράγματα για τα παιδιά σου που υπεραγαπάς θα είναι τόσο δυσοίωνα που θα σε βλαστημούν για πολλά χρόνια.
   Ξύπνα και δες επιτέλους την πραγματικότητα κατά πρόσωπο, δες ποιοι σε έφεραν εδώ κρίνε τα πράγματα χωρίς παρωπίδες και δες ποια πολιτική πρόταση είναι τελικά ικανή να σου δώσει τη λύση.
   Δώσε επιτέλους μια ηχηρή και δυνατή κλοτσιά στο παρελθόν και προχώρα στο μέλλον απαλλαγμένος από τις αγκυλώσεις που σου φόρτωσαν.

   Δες πίσω από τις λέξεις όσων σου μιλάνε, διάβασε πίσω από τα γράμματα όσων σου γράφουν, αφουγκράσου τα παιδιά σου, πλησίασε το ζητιάνο της γειτονιάς σου και ρώτα τον τι τον έκανε ζητιάνο, πήγαινε σε ένα συσσίτιο απόρων και μίλησε μαζί τους, ρώτα τους γιατί είναι εκεί; κοίταξε στα μάτια τους ανθρώπους που σε αγαπάνε πραγματικά, πιάσε έναν έναν τους καταστηματάρχες της γειτονιάς σου που έκλεισαν ή που είναι έτοιμοι να κλείσουν τα μαγαζιά τους και ρώτα τους, γιατί; τι τους έφερε ως εδώ; πήγαινε στον ΟΑΕΔ της γειτονιάς σου και ρώτα τους ανέργους έναν έναν γιατί είναι άνεργοι και τι προοπτική έχουν για το μέλλον; πήγαινε στο σταθμό των τρένων ή στο αεροδρόμιο και ρώτησε αυτούς που ξενιτεύονται αν είναι η επιλογή τους να ξενιτευτούν ή αναγκάστηκαν να το κάνουν. Μάθε από πρώτο χέρι την αλήθεια και μην περιμένεις από τα ΜΜΕ να τη μάθεις.
   Όταν μάθεις την αλήθεια τότε βάλε τον εαυτό στη βάσανο της απόφασης με ποιον τελικά θα πας και ποιον τελικά θα αφήσεις.
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.