Στρατφορ: η Ελλάδα πρέπει να πάψει να υπάρχει:

Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους του Στρατφορ που συμβουλέυουν τη CIA, το Πεντάγωνο και το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών...
Δείτε τι λένε αυτοί οι απίστευτοι τύποι..
Δείτε τι απεργάζονται..
Θα τους αφήσουμε;;;


 
ohifront

Σχόλια

  1. Μεγάλοι επιστήμονες της προπαγάνδας οι "κύριοι" της Σκατφορ.
    Προσπαθούν να πείσουν το παγκόσμιο κοινό οτι αφού "ειδικοί" σαν του λογου τους "αποδείξουν" (εστω και με δικα τους μαγειρεμένα στοιχεία τυπου ΕΛΣΤΑΤ ουτως η αλλως η πλειοψηφία που τους στηρίζει εχει αποσβολωθεί απο τα αλλα μεσα τους και δεν παρακολουθεί τέτοια πράγματα) πως μια χωρα δεν μπορεί να πληρώσει για τα φτιαχτά τα δηθεν δάνεια τοτε πρέπει να της αφαιρείται η ανεξαρτησία, η κυριαρχία και η ελευθερία των κατοίκων της.

    Εμείς οι Έλληνες μαλλον το μάθαμε πια καλά πως δεν υπάρχουν φίλοι σε διεθνές επίπεδο και για να σώσουμε οτι μας απομένει πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα μας να δικάσουμε τους προδότες που επιτρέπουν σε εγκληματίες τυπου ΔΝΤ Goldman Sachs ΕΕ ΕΚΤ και Σκατφορ ελεύθερη πρόσβαση σε ολα τα κρατικά μυστικά και εγκαταστάσεις μας. Πρέπει να πάρουμε ξανα πισω το δικαίωμα να εδίδουμε δικό μας νόμισμα και να ζήσουμε με δικά μας μεσα αντί να μας τρέχουνε τα σάλια με χολυγουντιανές αηδίες που μας επιβάλλουν τα ΜΜΕ των κατακτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδρυτής George Friedman. Ψάξτε να δείτε τι είναι αυτός ο σκ....όψυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. He is completely unqualified even to analyze his own state of mentality.
    At his first point he knows NOTHING. Greek maritime fleet is the largest in the world. Even a lot of containerships which are operated by Scandinavian firms (e.g. Maersk) are owned by Greeks. I don't mention the tankers, the Bulk Carriers and LNG, except if this SMART ANALyzer believes he can transport crude oil in containers.
    We waste our time even to watch it for fun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.