Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η διανομή προϊόντων στην πόλη της Κοζάνης.

Ο Γεωργοκτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Δυτικής Μακεδονίας Αλιάκμων σε συνεργασία με τους παραγωγούς και άλλους συνεταιρισμούς κατορθώσανε, μετά την διανομή της πατάτας, να φέρουνε σε πέρας και την διανομή και άλλων βασικών αγαθών σε τιμές πιο οικονομικές από αυτές των ραφιών των σούπερ μάρκετ, παραμερίζοντας ουσιαστικά τους μεσάζοντες. Τα προϊόντα που διατέθηκαν ήταν: ελαιόλαδο έξτρα παρθένο 4 γραμμών με  οξύτητα  0,2% , μέλι και πατάτες κίτρινης ποικιλίας agria. Το ελαιόλαδο προμηθεύτηκε από τον Ε.Α.Σ. Κορινθίας και το μέλι από τους παραγωγούς της περιοχής , υπό την εποπτεία του  Μελισσοκομικού Συν/μού Κοζάνης.
Η παράδοση στο κοινό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  1 / 04 / 2012 στο χώρο ανάμεσα  στο Σιδηροδρομικό  σταθμό της Κοζάνης και τις αποθήκες της Ένωσης. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες γίνανε μέσω του πρώτου Αγροτικού Κοινωνικού Δικτύου www.agroname.com καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.ktinotrofoi.gr ενώ παραγγελίες πραγματοποιηθήκανε και τηλεφωνικά στο νούμερο 2461354334.
Το agroname.com δίνει την δυνατότητα σε παραγωγούς, συνεταιρισμούς και άλλους φορείς για ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα να δημιουργήσουν την δική τους διανομή και να ξεκινήσουν την συλλογή παραγγελιών, εύκολα και αποτελεσματικά.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν μέλη του agroname.com, κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο και εντελώς δωρεάν, και στην συνέχεια να αιτηθούν την άδεια να γίνουν διανομείς, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.  Μόλις η αίτησή τους γίνει δεκτή, θα μπορούν πλέον γρήγορα και εύκολα να αναρτούν την δική τους διανομή και να ξεκινούν να συγκεντρώνουν παραγγελίες.
Κύριος στόχος είναι η συνύπαρξη σε έναν διαδικτυακό χώρο των καταναλωτών και των παραγωγών με αποτέλεσμα την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση μεταξύ τους. Σίγουρα οι μεμονωμένες προσπάθειες κάθε περιοχής αποτελούν ένα βασικό και πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της ακρίβειας και της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των Ελλήνων όμως ενωμένοι θα κατορθώσουμε περισσότερα.

Σχόλια