Αποκλειστικό !!! Ο Γιώργος Νταλάρας υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά .Με ποιο δημοφιλή τραγουδιστή επιχειρεί να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ

Δεν έχει κρύψει ότι είναι αριστερός . Ήταν πάντα κατά του μνημονίου και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν ψήφισε την ίδια του τη σύζυγο , που αγαπά καθώς εκείνη επέλεξε να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.
Μερίδα , βέβαια , του κοινού τον αποδοκίμασε έντονα και έφτασαν στο σημείο ορισμένοι να του πετάξουν γιαούρτια , ακόμη και καρέκλες. Αυτή τη φορά θα χουν ευκαιρία να εκφραστούν στις κάλπες και να τον μαυρίσουν όσοι τον μισούν ή να τον...σταυρώσουν όσοι τον εκτιμούν.
Ο Γιώργος Νταλάρας μετά από ώριμη σκέψη , αφού ματαίωσε τις συναυλίες του κατά του μνημονίου αποφάσισε να ναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία και να δώσει τον  αγώνα για τροποποίηση του μνημονίου  μέσα από τη βουλή στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά ,που προσπαθεί για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου .  
Ο Γιώργος Νταλάρας είναι το πρόσωπο-έκπληξη ,που ετοίμαζε ο κΣαμαράς για να σηματοδοτήσει το άνοιγμα σε πέραν της δεξιάς πολιτικούς χώρους και να καταφέρει ένα γερό πλήγμα στο ΠΑΣΟΚ .Τι καλύτερο από την υποψηφιότητα ενός καλλιτέχνη -σύμβολο της  αριστεράς και σύζυγο βουλευτού του ΠΑΣΟΚ .
Να σημειώσουμε ότι η γνωριμία και η αλληλοεκτίμηση Νταλάρα -Σαμαρά κρατάει από τη δεκαετία του 70 .Σημείο που τους ενώνει πολιτικά οι ανησυχίες για τα εθνικά και κοινωνικά θέματα (γνωστοί οι αγώνες Νταλάρα για το Κυπριακό και Σαμαρά για το Μακεδονικό )
Από την άλλη πλευρά ο κ.Νταλάρας θα αποκτήσει ξανά την επαφή με μια μερίδα του κοινού , που είχε απογοητευτεί μαζί του , κυρίως λόγω των πολιτικών επιλογών της γυναίκας του Άννας . Μετά από αυτή την εξέλιξη η κ.Νταλάρα θα γνωστοποιήσει εντός των ημερών στο νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ.Βενιζέλο ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.
Πληροφορίες αναφέρουν ,όμως , ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος πολιορκεί το Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη β΄ Αθήνας ώστε να απαντήσει ανάλογα στην κίνηση - βόμβα Σαμαρά .


Σχόλια

  1. Ναι αυτό ισχύει είναι βεβαιωμένο!Να πω κι εγώ ένα συνταρακτικό νέο,σε μυστική δημοσκόπηση φαίνεται να αποκτά αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ 56% σε δείγμα 5000 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα.Η ΝΔ έρχεται δεύτερη και καταιδρωμένη με ποσοστό 37%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.