Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣΤο ερχόμενο Σάββατο 21/4 στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Νομού Λάρισας του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι  οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων πέρα και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις του παρελθόντος που έχουν οδηγήσει την Χώρα μας στα σημερινά αδιέξοδα, με ομαδική δουλειά και αγώνα, βγαίνουν μπροστά.

 Το σημαντικότερο όπλο των πολιτών απέναντι στη λαίλαπα που σαρώνει τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, των πατροπαράδοτων οικογενειακών και κοινωνικών αξιών είναι η ψήφος της 6ης Μαίου και είναι ψήφος Αντίστασης και προοπτικής. Είναι ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ψήφος στην Ανεξάρτητη Ελλάδα.
Για την επιτροπή
Ανδρέας Ταχτατζής
μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.